Tilaukset

Miksi ylipäätään tilata Finanimen kautta eikä suoraan itse?

Ulkomailta tilattaessa herää joskus epäilyksiä, kuten onko toimittaja luotettava? Onko tilattu tuote varmasti aito ja lisensoitu? Kuljetuksen aikana voi tapahtua vaurioitumista ja reklamointi ulkomaille saattaa olla vaikeaa. EU:n ulkopuolelta tilattujen tavaroiden kohdalla täytyy suorittaa asianmukainen tulliselvitys veroineen.

On myös mahdollista, että kauttamme löytyy sellaisia keräilyesineitä joita muutoin on hankala – ellei mahdoton – Suomesta käsin löytää.  Hyödynnä kokemustamme ja kontaktejamme tarpeesi mukaan!

Tilaamme tuotteen Suomeen puolestasi, hoidamme vero- ja tullimuodollisuudet sekä varmistamme aitouden ja reklamoimme tarvittaessa mahdolliset kuljetuksen aikana ilmenneet puutteet tai vauriot.

Kustannussyistä pääsääntöisesti vältämme yksittäisien tuotteiden erillistilauksia, vaan kerrytämme tilaukset kuukausittaisiin toimituksiin. Mainitse erikseen jos haluat oman tilauksesi lähetettävän välittömästi – huomioi kuitenkin, että tällöin rahtikustannukset todennäköisesti nousevat.

Orders chibi icon

Toimintaperiaate

Kun olet löytänyt jo haluamasi, tuomme sen sinulle Japanista! Tarkistamme saatavuuden ja ilmoitamme lopullisen hinnan rahteineen ym. kuluineen – saatamme jopa löytää sen Sinulle halvemmalla tai parempikuntoisen yksilön joltain toiselta luotetulta toimittajaltamme!

Harvinaisemmatkin, jo loppuunmyydyt keräiltävät saattavat löytyä kauttamme, ilmoita meille mistä olet kiinnostunut, ja me alamme etsimään sitä Sinulle! Mitään etumaksuja ei tarvitse maksaa. Ilmoitamme jos löydämme toivomasi tavaran, ja laskemme sille lopullisen hinnan Suomeen tuotuna. Saat itse tässä vaiheessa tehdä päätöksen haluatko tehdä hankinnan.

Säästä rahtikuluissa

Vastaanotamme Japanista lähes poikkeuksetta kerran kuussa lähetyksen – samassa lähetyksessä on usein mahdollista toimittaa enemmänkin tavaraa pienellä lisäkustannuksella.

Saamme ajoittain toimituksia muualtakin, ja Japanissa olevat yhteistyökumppanimme mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa toimittavat lähetyksiä, joita ei ole missään verkkosivuilla myynnissä. Näitä kuitenkin on ajoittain saatavissa esim. Tokion Akihabaran tai Nakanon erikoismyymälöistä.

Varo halpoja kopioita

Figuureista ja muista tuotteista myydään valitettavan paljon ns. ”bootleg” kopioita joilla ei ole minkäänlaista keräilyarvoa.

Finanimen kautta tilattaessa voit olla  varma, että saamasi tuote on alkuperäinen ja lisensoitu keräilyesine.

Mira Box Delivery Finanime illustration

Käytä oheista lomaketta tai lähetä sähköpostia niin pääsemme alkuun! Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, koska joskus viestimme eksyvät sinne.

Kantai Collection Yamato chibi illustration

Huomioitavaa!

Tilauksissa käytämme yleensä EMS-toimituksia, toimituksen nopeuden ja palvelun varmuuden takaamiseksi.

Erillistilauksissa toimitusajat ja -kulut vaihtelevat tapauskohtaisesti, emme voi etukäteen tarkalleen tietää Japanissa vallitsevaa saatavuus- ym. tilannetta. Pyrimme kuitenkin mahdollisimman pian (muutaman päivän sisällä) selvittämään alustavan kustannusarvion mahdolliselle tilaukselle.

Voimme toimittaa myös PC & konsolipelejä Japanista. Huom. näissäkin saattaa olla ikä- ja tuontirajoituksia, ja pelit ovat lähes poikeuksetta ainoastaan Japanin kielellä, Japanin aluekoodilla. Huomioi myös DLC-yhteensopivuus (lähtökohtaisesti sen puute) eri alueen pelien ja pelitilien kanssa.

Lisensoimattomia tuotteita emme toimita, ikärajoitettujen tuotteiden kohdalla joudumme varmistamaan tilaajan täysi-ikäisyyden. Alaikäinen tilaaja tarvitsee tilaukseen huoltajan suostumuksen.

Kauttamme tilatuilla tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja avaamattomia myyntipakkauksessaan.

Pidätämme oikeuden olla ryhtymättä toimeksiantoihin. Vastaanotetut tilaukset joista on maksu hyväksytysti vastaanotettu toimitetaan.