Tilaukset

Miksi ylipäätään tilata Finanimen kautta eikä suoraan itse?

Ulkomailta tilattaessa herää joskus epäilyksiä, kuten onko toimittaja luotettava? Onko tilattu tuote varmasti aito ja lisensoitu? Kuljetuksen aikana voi tapahtua vaurioitumista ja reklamointi ulkomaille saattaa olla vaikeaa. EU:n ulkopuolelta tilattujen tavaroiden kohdalla täytyy suorittaa asianmukainen tulliselvitys veroineen.

On myös mahdollista, että kauttamme löytyy sellaisia keräilyesineitä joita muutoin on hankala – ellei mahdoton – Suomesta käsin löytää.  Hyödynnä kokemustamme ja kontaktejamme tarpeesi mukaan!

Tilaamme tuotteen Suomeen puolestasi, hoidamme vero- ja tullimuodollisuudet sekä varmistamme aitouden ja reklamoimme tarvittaessa mahdolliset kuljetuksen aikana ilmenneet puutteet tai vauriot.

Kustannussyistä pääsääntöisesti vältämme yksittäisien tuotteiden erillistilauksia, vaan kerrytämme tilaukset kuukausittaisiin toimituksiin. Mainitse erikseen jos haluat oman tilauksesi lähetettävän välittömästi – huomioi kuitenkin, että tällöin rahtikustannukset todennäköisesti nousevat.

Orders chibi icon

Toimintaperiaate

Kun olet löytänyt jo haluamasi, tuomme sen sinulle Japanista! Tarkistamme saatavuuden ja ilmoitamme lopullisen hinnan rahteineen ym. kuluineen – saatamme jopa löytää sen Sinulle halvemmalla tai parempikuntoisen yksilön joltain toiselta luotetulta toimittajaltamme!

Harvinaisemmatkin, jo loppuunmyydyt keräiltävät saattavat löytyä kauttamme, ilmoita meille mistä olet kiinnostunut, ja me alamme etsimään sitä Sinulle! Mitään etumaksuja ei tarvitse maksaa. Ilmoitamme jos löydämme toivomasi tavaran, ja laskemme sille lopullisen hinnan Suomeen tuotuna. Saat tässä vaiheessa tehdä päätöksen haluatko tehdä hankinnan.

Säästä rahtikuluissa

Vastaanotamme Japanista lähes poikkeuksetta kerran kuussa lähetyksen – samassa lähetyksessä on usein mahdollista toimittaa enemmänkin tavaraa pienellä lisäkustannuksella.

Saamme ajoittain toimituksia muualtakin, ja Japanissa olevat yhteistyökumppanimme mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa toimittavat lähetyksiä, joita ei ole missään verkkosivuilla myynnissä. Näitä kuitenkin on ajoittain saatavissa esim. Tokion Akihabaran tai Nakanon erikoismyymälöistä.

Varo halpoja kopioita

Figuureista ja muista tuotteista myydään valitettavan paljon ns. ”bootleg” kopioita joilla ei ole minkäänlaista keräilyarvoa.

Finanimen kautta tilattaessa voit olla  varma, että saamasi tuote on alkuperäinen ja lisensoitu keräilyesine.

Miten tilauksen tekeminen käytännössä etenee?

  1. Tilauslomakkeen kautta tai sähköpostitse meille saapuu tiedustelu tuotteesta
  2. Teemme tarkistukset hintatasosta ja saatavuudesta, vastaamme
  3. Tilaaja harkitsee hankintaa, punnitaan vaihtoehtoja jos sellaisia on saatavilla (uusi vai käytetty, eri valmistajan vastaava…)
  4. Hankintapäätöksen jälkeen ilmoitamme hankintatiimillemme Japaniin, tuote varataan & noudetaan, toimitetaan seuraavassa rahdissamme Suomeen ja edelleen asiakkalle.

FAQ

Maksetaanko tilaus heti?
Erillistilauksia ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan hyväksynnän & onnistuneen hankinnan jälkeen lähetämme tilaajalle sähköpostitse linkin ja salasanan verkkokaupan suojatulle tuotesivulle vasta kun tilaus on tosiasiallisesti varastollamme täällä Suomessa ja valmiina toimitettavaksi. Tilauksen voi myös halutessaan maksaa ennen toimitusta jos siihen tarvetta ilmenee asiakkaalla, voimme pyynnöstä luoda linkin & suojatun tuotesivun aiemminkin. Käytettyjen / avattujen erillistilauksien kohdalla varmistamme aina ensin kertaalleen vielä itse tilauksen saavuttua, että kaikki on juuri kuten pitääkin ennen kuin lähetämme linkin maksua varten.

Olen kiinnostunut sarjasta X, mitä kaikkea kauttanne olisi saatavilla?
Ymmärrettävistä syistä lähtökohtaisesti otamme vain toimeksiantoja joissa etsitään tiettyjä, yksilöityjä tuotteita. Suosituista hahmoista on yleensä olemassa kymmeniä eri valmistajien figuureja puhumattakaan muista oheistuotteista (avaimenperät, pinssit, wall scrollit ym.) vuosien varrelta ja niiden saatavuus & hinnat avattuina/käytettyinä vaihtelevat yksilöstä ja myymälästä riippuen – tyhjentävän tai edes osittaisen listan toimittaminen reaaliajassa on valitettavasti mahdotonta.

Juuri nyt etsimääni ei ollut saatavilla, voinko jättää sen etsintään jos sitä myöhemmin tulee saataville?
Kyllä, jos etsimäämme ei ole heti suoraan löydettävissä (on esimerkiksi aiemmin julkaistu ja sillä hetkellä ei ole riittävän hyväkuntoista kohtuuhintaan saatavilla) voitte antaa meille jatkuvan toimeksiannon jossa määritellään etsittävän haluttu kunto, hinta ym. Toimeksiannon perusteella etsimme haluttua tuotetta sovittujen hakuehtojen mukaisesti kunnes toimeksianto peruutetaan tai toimeksiannon määräaika umpeutuu – näin voimme heti toimia kun haussa oleva tuote löytyy, hankkia sen ja varata sille paikan seuraavaan rahtiin!

Kuinka suuria posti- tai muita kuluja olisi odotettavissa?
Nämä vaihtelevat riippuen lähinnä figuurin laatikon koosta, pääsääntöisesti kokoamme tilaukset isompaan lähetykseen noin kuukausittain (rahti lähtee myös kohti Suomea heti kun se on ”täynnä”) jotta saamme toimitettua tilaukset mahdollisimman edullisesti. Tarkkaa euromääräistä taulukkoa toimituskuluille on mahdoton etukäteen antaa vaan ne lasketaan jokaisen tilauksen kohdalla erikseen, mutta karkeasti arvioiden esim figman kokoisessa laatikossa toimituskulut asettuvat n. 25€ tietämille, sisältäen kaikki kulut – myös perinteiset toimituskulut, ilmoittamamme hinnat sisältävät aina myös kotimaan kuljetukset.

Mira Box Delivery Finanime illustration

Käytä oheista lomaketta tai lähetä sähköpostia niin pääsemme alkuun! Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, koska joskus viestimme eksyvät sinne.

Toimeksiannon esitiedot (taytettävä vain mikäli olet tekemässä toimeksiantoa)

Kantai Collection Yamato chibi illustration

Huomioitavaa!

Tilauksissa käytämme yleensä EMS-toimituksia, toimituksen nopeuden ja palvelun varmuuden takaamiseksi.

Erillistilauksissa toimitusajat ja -kulut vaihtelevat tapauskohtaisesti, emme voi etukäteen tarkalleen tietää Japanissa vallitsevaa saatavuus- ym. tilannetta. Pyrimme kuitenkin mahdollisimman pian (muutaman päivän sisällä) selvittämään alustavan kustannusarvion mahdolliselle tilaukselle.

Voimme toimittaa myös PC & konsolipelejä Japanista. Huom. näissäkin saattaa olla ikä- ja tuontirajoituksia, ja pelit ovat lähes poikeuksetta ainoastaan Japanin kielellä, Japanin aluekoodilla. Huomioi myös DLC-yhteensopivuus (lähtökohtaisesti sen puute) eri alueen pelien ja pelitilien kanssa.

Lisensoimattomia tuotteita emme toimita, ikärajoitettujen tuotteiden kohdalla joudumme varmistamaan tilaajan täysi-ikäisyyden. Alaikäinen tilaaja tarvitsee tilaukseen huoltajan suostumuksen.

Kauttamme tilatuilla tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus, lain mukaisin rajoituksin. Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja avaamattomia myyntipakkauksessaan.

Pidätämme oikeuden olla ryhtymättä toimeksiantoihin. Vastaanotetut tilaukset joista on maksu hyväksytysti vastaanotettu toimitetaan.