Mira and Hitomi anime characters with Flags Finanime

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme!
Olemme päivittäneet sivumme täysin uudelle alustalle sekä merkittävästi lisänneet palvelimen suorituskykyä. Näin pystymme jatkossakin tarjoamaan sujuvan selailukokemuksen, sekä täysin uudistetun verkkokaupan!

Finanimen tarkoituksena on toimia resurssina animesta ja yleensäkin Japanilaisesta ”otaku”-kulttuurista kiinnostuneille harrastajille.

Yrityksenä Finanime myös hankkii ja välittää edelleen yksittäisiä harraste-esineitä suoraan Japanista. Verkkokauppamme palvelee myös ympäri vuorokauden, kannattaa käydä tarkistamassa löytyisikö valikoimastamme jotakin mieluisaa – ja mikäli etsit jotain tiettyä voimme yleensä hankkia sen!

Lämpimästi jokaiselle vieraallemme tervetuloa tutustumaan!


– TÄRKEÄ TIEDOTE KOSKIEN ENNAKKOTILAUKSIA –

Johtuen COVID-19 pandemiasta ja määräysten mukaisista tuotantolaitosten suluista valmistajat ovat tiedottaneet, että useimpien ennakkotilauksien aikataulut todennäköisesti eivät pidä enää paikkaansa ja merkittäviä viivästyksiä tulee lähes varmuudella. Teemme parhaamme saadaksemme toimitettua odotetut tilaukset uusiin koteihin ja pahoittelemme koko tuotantoketjun puolesta näiden poikkeuksellisien olosuhteiden vuoksi aiheutunutta harmia!

Tiedotamme vielä tilaajiamme erikseen yksittäisten tilausten aikatauluista sitä mukaa kun itse saamme lisätietoja. Suunnattoman suuri kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne, ilman Teitä ja arvokasta tukeanne ei ole Finanimeakaan.


Good Smile Company Partner Shop Logo Finanime
Finanime Payforms
Kotobukiya Partner Shop Logo Finanimelogo

SHOP

Huom, myymämme tuotteet on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Valikoimaamme kuuluu tunnettujen ja vähemmän tunnettujen valmistajien / artistien figuureja, wall scrolleja, mukeja, keräilykorttien suojia, doujin-julkaisuja, shikishi:ä, tyynyliinoja ym!

Päivitämme valikoimaa mahdollisuuksien mukaan, varastomme on pieni mutta mielenkiintoinen!

Myymme vain aitoja & lisensoituja tuotteita, olemme myös esim. Good Smile Companyn virallinen  yhteistyökumppani Suomessa!

Aina voit myös kysyä mitä tahansa etsimääsi valikoman ulkopuolelta, autamme mielellämme ja yleensä löydämme etsimäsi sinulle viimeistään Japanista!


Anime Retket Hitomi illustration

ANIME-RETKEILY

Oletko matkustamassa Japaniin?

Käy samalla suosikkisarjasi maisemissa, näe ja koe enemmän!


Akihabara

AKIHABARA!

Kaikki tiet vievät lopulta Akibaan – kuin myös suuri osa Tokion junaradoista.

Jokaisen otakun ykköskohde Japanin matkalla! Esittelyssä myöhemmin myös Nakano ja Osakassa sijaitseva Namba.


Teto Smile MMD screenshot

MMD & MMD VR

Omistatko virtuaalitodellisuusvisiirin PC:lle?

Japanilaisella MikuMikuDance – 3D ohjelmistolla tehdyt animaatiot ja hahmomallit muuttuvat lähestulkoon käsin kosketeltaviksi VR-visiirin avulla.

Ohjelmistoa voi vapaasti ladata ja käyttää,  ilmaiseksi.

MMD:ssä on nyt myös HTC sekä Oculus-liikeohjaimien tuki sekä AR-tila!